На військовій базі рф сталася стрілянина між офіцером та солдатом

На військовій базі рф сталася стрілянина між офіцером та солдатом

У Ярославлі на базі вищого військового училища протиповітряної оборони, де розташовуються мобілізовані з регіону, між офіцером і солдатом стався конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину.

Про це у четвер, 27 жовтня, повідомляє видання 76.ru з посиланням на очевидців. Бійка та стрілянина, за словами джерел видання, сталися 23 жовтня. Мобілізовані вимагали відкрити КПП для побачення з рідними. Однак до дружин та мам росіян не випустили. Відбулася словесна суперечка та бійка, в ході якої офіцер отримав два удари від солдата.

Після відбою історія продовжилася. Командир застав мобілізованих на вулиці і заборонив курити у нічний час, почалася ще одна суперечка. Солдат схопив офіцера за грудки, за що у відповідь отримав удар. Командир повалив рядового на землю і вистрелив двічі — у повітря і поряд із вухом.

Як повідомляє очевидець, мобілізованого госпіталізували зі зламаними щелепою та носом, травмою голови та вибитими трьома зубами. Пригодою займається уповноважений з прав людини у Ярославській області Сергій Бабуркін. Він завітав на військову базу, де йому підтвердили інцидент.

Поділитись