Двоє карабахських військових загинули під час вибуху боєприпасів

Двоє карабахських військових загинули під час вибуху боєприпасів

Двоє карабахських військових загинули під час вибуху вивозяться боєприпасів на східному напрямку передової, повідомили в середу в Армії оборони Карабаху.


Відзначається, що пригода сталася у вівторок. “Першого грудня на оборонному ділянці однієї з військових частин, дислокованих на східному напрямку, при виконанні службових обов’язків під час вибуху вивозяться боєприпасів загинули військовослужбовці Армії оборони Жирайр Матевосян і Гегам Ованесян, обидва 2001 року народження”, – йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці карабахських військових в Facebook.

Лідери Росії, Азербайджану і Вірменії Володимир Путін, Ільхам Алієв і Нікол Пашинян підписали спільну заяву про повне припинення з 10 листопада військових дій в Нагірному Карабасі. Згідно із заявою, Вірменія і Азербайджан зупиняються на зайнятих позиціях, потім ряд районів переходять під контроль Баку, сторони проводять обмін полоненими, уздовж лінії зіткнення і Лачинського коридору, що з’єднує Карабах з Вірменією, розміщуються російські миротворці.

Поділитись