У Яванському морі водолази виявили місце катастрофи індонезійського Boeing 737

У Яванському морі водолази виявили місце катастрофи індонезійського Boeing 737

Виявлено вірогідне місце аварії індонезійського літака Boeing 737-500 в Яванському морі.

Про це повідомляє Associated Press.

«Ми отримали повідомлення від команди водолазів про те, що видимість у воді хороша, що дозволило виявити деякі частини літака <…> Ми впевнені, що саме тут розбився літак», – заявив командувач Збройними силами Індонезії Хаді Тьяджанто.

За словами водолазів, уламки були знайдені на глибині 23 метрів.

«Інтерфакс», посилаючись на індонезійський видання Kompas, передає, що рятувальники виявили уламки літака авіакомпанії Sriwijaya Air. За даними видання, між островами Лаки і Ланканг виявлені уламки фюзеляжу, розфарбованого в кольори авіаперевізника, електропроводку, шасі. Найближчим часом уламки будуть доставлені на берег.

Літак авіакомпанії Sriwijaya Air розбився напередодні вдень. Через кілька хвилин після вильоту з аеропорту Джакарти він впав у воду недалеко від острова Лаки. У морі між островами Лаки і Ланканг знайшли частини тіл і металеві уламки.

За даними спеціалізованого порталу Airlive, на борту перебували 62 людини: 46 дорослих, десять дітей, з яких троє немовлят, а також два пілоти і четверо бортпровідників. За іншими даними, на борту було 65 осіб.

Як повідомило пошуково-рятувальне управління Індонезії, літак не подавав аварійний сигнал.

Поділитись