Ізраїльська армія оголосила про війну на території Палестинської автономії

Ізраїльська армія оголосила про війну на території Палестинської автономії

Ізраїльська армія оголосила про початок широкомасштабної операції у місті Дженін на території Палестинської автономії. Внаслідок низки авіаційних ударів загинуло четверо людей.

Про це повідомляє BBC.

У заяві ізраїльської армії зазначається, що напередодні був атакований військовий центр, який надавав підтримку різним озброєним угрупованням у місті.

«Пункт використовувався для планування терактів проти Ізраїлю, а також склад для зберігання вибухівки та боєприпасів», — сказано у повідомленні.

За даними палестинського міністерства охорони здоров’я, в результаті серії авіаударів по Дженіну загинули щонайменше чотири людини, ще декілька отримали поранення. Щонайменше один із загиблих був ідентифікований як палестинський бойовик.

Жителям міста було розіслано текстові повідомлення з проханням «залишатися вдома» та не виходити на вулицю. У соціальних мережах також поширюються кадри, на яких видно, як близько 100 бронемашин Ізраїлю рухаються у напрямку Дженіна. В самому місті та на його околицях, за інформацією видання, також можна спостерігати сотні озброєних палестинців.

Поділитись