Десятки іранських танків рухаються у бік азербайджанського кордону

Десятки іранських танків рухаються у бік азербайджанського кордону

Соціальні мережі та іранські інформаційні ресурси розповсюджують відеозаписи, на яких можна побачити, як десятки одиниць військової техніки Корпусу вартових ісламської революції рухаються у напрямку азербайджанського кордону.

Обставини перекидання бронетехніки у напрямку азербайджанського кордону залишаються невідомими, проте, що дуже примітно, жодних офіційних заяв з боку іранських військових щодо цього поки що немає.

На представлених відеокадрах, знятих, як стверджується, на заході Ірану, можна побачити транспортування танків та іншої бронетехніки у напрямку азербайджанського кордону. Йдеться про кілька десятків одиниць військової техніки, при цьому відеокадри були зняті в різних частинах західного Ірану, що викликало низку питань щодо перекидання бронетехніки, оскільки в Тегерані не заявляли про наміри провести якісь військові навчання.

Наскільки близько іранська військова техніка підведена до кордону з Азербайджаном – невідомо, при цьому раніше в Тегерані заявили про те, що Іран не сприйме зміни геополітичної обстановки на кордоні Азербайджану та Вірменії, що не виключає ймовірності того, що перекидання бронетехніки може бути пов’язане з необхідністю посилення кордону.

Поділитись