Після атаки Ізраїлю в аеропорту Алеппо утворилися гігантські вирви від вибухів

Після атаки Ізраїлю в аеропорту Алеппо утворилися гігантські вирви від вибухів

На злітно-посадковій смузі аеропорту Алеппо утворилася гігантська вирва.

Нічна атака Ізраїлю на Міжнародний аеропорт Алеппо, де планував здійснити посадку іранський вантажний літак, на борту якого, ймовірно, були ракети і озброєння, серйозно торкнулася роботи міжнародної повітряної гавані, розташованої на схід від міста. Внаслідок точного удару по злітно-посадковій смузі, на її поверхні утворилася гігантська вирва.

На супутниковому знімку можна побачити наслідки атаки ізраїльських ВПС на Міжнародний аеропорт Алеппо. Судячи з знімку, лійка має діаметр близько 6-8 метрів і серйозно порушує можливості використання злітно-посадкової смуги, з очевидних причин, іранський військовий вантажний літак не міг би здійснити тут безпечну посадку, у зв’язку з чим він був перенаправлений у Дамаск.

Крім того, на супутниковому знімку можна також побачити і знищену позицію одного із засобів протиповітряної оборони, який прикривав Міжнародний аеропорт Алеппо. За попередніми даними, йдеться про зенітно-ракетний комплекс С-125, однак підтвердження цим даним до поточного моменту немає.

Поділитись