Над Херсонською областю помічено високу активність гелікоптерів РФ

Над Херсонською областю помічено високу активність гелікоптерів РФ

Над Херсонською областю помічено високу активність російських бойових гелікоптерів.

Активність російської бойової гвинтокрилої авіації спостерігається в районі Нової Каховки з самого ранку. За даними місцевих жителів, які діляться відеозаписами в соціальних мережах, дивним є те, що російські бойові вертольоти виконують польоти не на низьких, а на досить високих висотах, що не виключає ймовірності того, що може застосовуватися високоточне кероване озброєння ракети.

На представлених відеокадрах можна побачити польоти російських військових гелікоптерів у Каховському районі Херсонської області. Йдеться про кілька бойових гвинтокрилих машин, причому останні здійснюють польоти на дуже великій висоті, хоча при цьому будь-які дії, пов’язані з завданням ударів не роблять.

Офіційних заяв щодо цього з боку окупаційної адміністрації Каховського району щодо цього немає, однак, як і в останні дні, на території області продовжують реєструватися атаки з боку українських військ, зокрема, був зафіксований удар по водному елеватору в Новій Каховці, внаслідок чого останній отримав серйозні пошкодження, хоча за останню добу кількість атак ЗСУ знизилася.

Поділитись