Збройні сили Вірменії завдали ударів бойовими БПЛА по Азербайджану

Збройні сили Вірменії завдали ударів бойовими БПЛА по Азербайджану

Міністерство оборони Азербайджану заявило про завдання вірменськими військами ударів за допомогою безпілотників за позиціями азербайджанських Збройних сил. Про це повідомляє сайт оборонного відомства країни.

«18 березня зранку Збройні сили Вірменії застосували бойові БПЛА за кількома позиціями азербайджанської армії, дислокованими у напрямку населеного пункту Єлліджа Кельбаджарського району», – сказано в повідомленні.

За інформацією військового відомства, під час огляду території було знайдено залишки скинутих із безпілотників снарядів, які виготовили кустарним способом. Зазначається, що військові азербайджанської армії не зазнали втрат, на даний час вживаються заходи у відповідь.

Напередодні Міністерство оборони Вірменії заявляло, що азербайджанські війська здійснили обстріл вірменської позиції у напрямку до Сотка.

14 травня Міноборони Азербайджану заявляло про мінометний обстріл позицій азербайджанської армії на кордоні з Вірменією.

Раніше Міноборони Вірменії повідомляло, що азербайджанські війська здійснили обстріл села Кут. Зазначалося, що вірменські Збройні сили здійснили відповідні оборонні та превентивні заходи.

Поділитись