Вакарчук не йде в президенти

Вакарчук не йде в президенти

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук не балотуватиметься на пост президента України в 2019 році. Про це він розповів у своєму зверненні, опублікованому на офіційному YouTube-каналі артиста.


“Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні! І щоб розставити всі крапки над “і”, зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участі в президентських виборах 2019 року”, – сказав співак.

За його словами, у нинішньому статусі артиста, він також може докласти зусиль для розбудови України. Каже, добре усвідомлює, що зараз, у джинсах “може зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку”. Зокрема, разом зі своєю командою працюватиме над перемогою проєвропейських сил. 

“Я не збираюся стояти осторонь. Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їхнє розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою. Так не має бути! І нам під силу це змінити! Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе! Я вірю – справжні зміни можливі! І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін!”, – пообіцяв лідер гурту “Океан Ельзи”.

Нагадаємо, згідно з січневими соціологічними дослідженнями, в рейтингу кандидатів лідирує голова ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко. У трійці лідерів також шоумен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко.

Вибори президента України заплановані на 31 березня.

Поділитись