У ЗСУ оцінили ситуацію на фронті на лівобережжі Херсонщини

У ЗСУ оцінили ситуацію на фронті на лівобережжі Херсонщини

На тлі заяв офіційних осіб про створення плацдармів на лівому березі Дніпра, бійці ВСУ, що воюють там, стримані у своїх оцінках.

Ситуація на лівому березі Херсонської області «непроста», заявив радіо «Свобода» офіцер 36-ї окремої бригади морської піхоти Валерій Прозапас.

«Мені ось ця війна-онлайн особисто не дуже подобається. Бо коли це все переходить буквально в прямий ефір – це не дуже добре відбивається в тому числі на діях підрозділів ЗСУ. Ситуація там непроста. Я закликаю всіх не малювати собі «повітряні замки Так, ЗСУ працюють на Лівому березі… Однак говорити, що зараз відбуваються якісь стратегічні проривні дії, не можна. один місяць. Тому що бойові порядки окупаційної армії дуже добре підготовлені до оборони. Їхня глибина досить серйозна. Сил і коштів у них достатньо», – каже Прозапас.

Він також говорить про те, що російська армія – сильний противник.

«Я особисто хотів би бачити більше в ефірі про могутність російської армії для того, щоб українці усвідомлювали, з чим ми маємо справу, що це далеко не «чмобики» і не армія, яка «ось-ось збирається втекти», а ворог, який прийшов окупувати цю територію та не збирається її віддавати», – каже офіцер.

Поділитись