25 авіаційних ударів по Україні завдав ворог протягом цієї доби

25 авіаційних ударів по Україні завдав ворог протягом цієї доби

Ймовірність повторних масованих ракетних та авіаційних ударів по Україні, зі сторони російських військових – залишається високою. 

Про це у вечірньому зверненні, на сторінці у Фейсбук, Генеральний штаб ЗСУ.

 За інформацією з повідомлення, ворог продовжує зосереджувати сили в напрямках: Лиману, Бахмуту, Авдіївки та Мар’їнки. Протягом доби відбулось 19 бойових зіткнень. Зокрема, в Мар’їнці українські військові відбили 12 атак противника.
Важкі бої, під артилерійським, мінометним та авіаційним вогнем, тривають в напрямках Харківщини, Сумщини, Луганщини і Донеччини.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії. Завдав авіаційних ударів в районах Новоберислава та Козацького Херсонської області. 

Генеральний штаб Збройних сил України зазначає пригнічений настрій серед мобілізованого особового складу ворога і значні втрати живої сили. Особливо на Бахмутському напрямку – підрозділів повітряно-десантних військ. Авіація сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 2 артилерійських підрозділи на вогневих позиціях та радіолокаційну станцію противника.

Поділитись