Творець УБОЗу назвав Зеленського президентом з найбільшим числом ворогів

Творець УБОЗу назвав Зеленського президентом з найбільшим числом ворогів

Валерій Кур – радянський і український оперативник, відомий як «київський комісар Каттані», один з творців УБОЗу, назвав президента України Володимира Зеленського володарем найбільшого числа ворогів.

Про це він повідомив в п’ятницю, 24 вересня, в ефірі ток-шоу «Право на владу».

«На сьогоднішній момент я побачив, що ведеться безпрецедентна атака на вертикаль влади. Стільки ворогів, як у нього (Зеленського. – ред.), я не бачив ні в одного президента останніх часів», – зазначив Кур.

Він додав, що нинішній лідер країни не усвідомлює серйозності ситуації, в якій знаходиться. І, говорячи про причини замаху на радника Зеленського Сергія Шефіра, в якості основної версії слідства варто розглядати політичну, впевнений Кур.

«Цей молодий чоловік просто не знає, куди він потрапив. Він, грубо кажучи, зайшов в темну кімнату, а там вже давно стоять, і очі звикли», – вважає колишній оперативник.

Раніше СБУ України розкрив кількість загроз президенту України Зеленському з 2019 року. Йому погрожували насильством 22 рази. За цей період службі безпеки вдалося виявити 16 осіб, причетних до анонімних погроз.

Поділитись