Пєсков розповів, про що говоритиме Путін у своїй промові на ПМЕФ

Пєсков розповів, про що говоритиме Путін у своїй промові на ПМЕФ

Путін під час свого виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі говоритиме про економіку в умовах недружньої політики Заходу, повідомив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков.


“Важко переоцінити значення цього виступу. Сам президент бере особисто участь у підготовці, він дуже відповідально до цього ставиться. І звичайно, чекатимемо на його оцінки того, що відбувається, його бачення майбутнього. Йдеться саме… про економічні процеси”, – цитує його ЗМІ. За його словами, президент розповість, як житиме Росія в умовах західного тиску.

“Головним чином, мова піде про економіку, про те, як ця ситуація впливає на економіку, як житиме наша економіка в умовах ворожих проявів Заходу, про те, як ми шукатимемо і як ми вже знайшли нових друзів в інших частинах світу, що стало причинами тієї кризи, яку ми зараз маємо у найрізноманітніших секторах світової економіки”, – заявив прес-секретар Путіна.

Пєсков висловив упевненість, що навіть незважаючи на “безпрецедентну економічну війну”, учасники форуму уважно слухатимуть промову.

Поділитись