На трибуну штаб-квартири ООН піднявся динозавр

На трибуну штаб-квартири ООН піднявся динозавр

У знаменитому залі Генеральної асамблеї ООН, штаб-квартира якої розташована у Нью-Йорку, зняли короткометражний анімаційний фільм, у якому динозавр пропонує з трибуни замислитися про збереження людства як виду.

– Настав час, щоб люди перестали вигадувати виправдання і почали втілювати в життя зміни. Принаймні у нас був астероїд, а які виправдання у вас? – Запитує динозавр у дипломатів, що сидять в залі.

Уривок із фільму, створеного в тому числі за допомогою комп’ютерної графіки, викладено на сайті Організації Об’єднаних Націй.

Також повідомляється, що згідно з дослідженням Програми розвитку ООН, у світі щорічно витрачається понад $420 мільярдів на видобуток викопного палива. За оцінками експертів, цієї суми цілком вистачило б, щоби зробити безкоштовне щеплення від коронавірусу кожному жителю планети. А третини цієї суми достатньо для викорінення бідності.

– Подумайте про все, що ви могли б зробити з цими грошима. У всьому світі люди живуть у злиднях. Вам не здається, що допомога їм більше сенсу, ніж плата за загибель всього вашого виду? – Закликає замислитися хижак.

У озвученні ролика брали участь відомі актори.

Поділитись