На Тернопільщині вшанували пам’ять героїв Революції Гідності

На Тернопільщині вшанували пам’ять героїв Революції Гідності

Вони вийшли – і перемогли. Звитяга Революції Гідності стала початком тривалої боротьби за Україну, за її відновлення. Ціною великих втрат український Майдан довів усьому світові Гідність України, а сьогоднішні Воїни – доводять усім міць і незламність.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

“Перемога Майдану – жертва, яка не була марною. Це виборене право українців жити господарями на своїй Богом даній землі. Ці Герої віддали свої життя, щоб змінити країну, а наш обов’язок – довести справу до розпаду недоімперії, щоб з гордістю дивитися в майбутнє і вірити, що діти будуть жити у вільній країні. Герої Небесної Сотні з пророчими словами на устах “борітеся – поборете” власним прикладом вселили тверду віру в остаточну Перемогу України і назавжди залишилися в наших серцях символом сміливості, надії, безповоротних змін і внутрішнім рушієм безоглядно йти до кінця! Не забудемо! Не пробачимо! Слава Героям Революції Гідності! Слава Україні!”, – заявив політик.
За словами Головка, Революція Гідності – “це ключова віха нашої історії, а події 9-річної давнини сформували новий курс нашої країни”.
“Якби Майдан не переміг, Україна існувала б в іншому форматі, була б проникнена “руським міром”, і, цілком можливо, Янукович підписав Союзну угоду з путіним та лукашенком. Це було б довічне керування олігархів та Януковича. Свобода далася важкою ціною, бо 19 «свободівців», моїх побратів, загинули на Майдані. Ці жертви не були марними, вони заклали фундамент відновлення України. Україна обов’язково має перемогти в цій війні, аби з гордістю дивитися в майбутнє”, – наголосив Головко.
Поділитись