В Україні збирають підписи за заборону діяльності Московського патріархату

В Україні збирають підписи за заборону діяльності Московського патріархату

В Українській Державі немає місця московській церкві. Україна має назавжди позбутися впливу російської церкви

Про це під час зустрічі з Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм заявив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

“В Українській Державі немає місця московській церкві! Сьогодні зустрівся з Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм. Обговорили з Владикою загрози, які постали перед Православною Церквою України під час повномасштабної московської агресії. Маємо спільно робити все від нас залежне, аби раз і назавжди позбутися впливу російської церкви в Україні. Настав час рішучих, послідовних, але виважених кроків у цьому напрямку” – повідомив Головко.

Зокрема, за словами політика, продовжується збір підписів на підтримку законопроекту № 7204 «Про заборону Московського патріархату на території України», бо лише Верховна рада України як єдиний законодавчий орган нашої держави може поставити крапку у цьому питанні.

“Під час зустрічі висловили своє ставлення до ратифікації «Стамбульської конвенції». Погодились, що документ є неприпустимим, адже несе відверту загрозу традиційним сімейним цінностям. Дякую Блаженнішому Митрополиту Епіфанію за плідну зустріч та підтримку. Переконаний, що лише разом зможемо побороти окупантів та вигнати з нашої країни московських агентів у священичих рясах. Україна переможе!”, – наголосив Головко.

Поділитись