МЗС Росії попередило США про наслідки через підрив “Північних потоків”

МЗС Росії попередило США про наслідки через підрив “Північних потоків”

Москва впевнена, що для США будуть наслідки після публікації розслідування про причетність Вашингтона до вибухів на газопроводах “Північний потік”, незважаючи на те, що офіційні особи США всі заперечують.

Про це заявив заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков. “За великим рахунком, вчорашня публікація підтвердила те, що ми як висновок для себе зробили, – офіційний представник МЗС учора ще відфіксувала, що в нас ніколи не було сумнівів у тому, що США, можливо, інші натовські країни причетні до цієї обурливої диверсії “, – сказав Рябков.

За його словами, “очевидне і дуже помітне прагнення західників протягом усього часу після вибухів, як то кажуть, замотувати питання про розслідування, спускати на гальмах і не допускати наших представників до відповідної роботи, демагогічними заявами прикриваючись про те, що це занадто чутливі сюжети, – це теж було очевидною ознакою того, що справа нечиста».
“Як і в яких форматах далі діяти з урахуванням публікації Херша – це питання окреме. Я думаю, що наслідки цього будуть, вони просто не можуть не з’явитися, незважаючи на всі численні спростування, які миттєво від офіційних осіб з Вашингтона”, – підсумував він.

Поділитись