Число загиблих під час стрілянини в Колорадо зросла до 10 осіб

Число загиблих під час стрілянини в Колорадо зросла до 10 осіб

Щонайменше 10 людей загинули в результаті стрілянини в супермаркеті в штаті Колорадо.

Відповідну заяву опубліковано в Twitter поліцейського управління міста Боулдер.

“Загинули 10 осіб”, – вказується в заяві. Раніше ЗМІ повідомляли, що жертвами стрілянини стали щонайменше шестеро людей, серед яких співробітник правоохоронних органів, який прибув на місце події. Поліцейські не називали точного числа жертв доти, поки не оповістили родичів загиблих.

Представник поліцейського управління міста раніше підтвердив відомості про те, що в результаті стрілянини загинув один співробітник правоохоронних органів. Як уточнила на прес-конференції начальник поліцейського департаменту Боулдер Маріс Герольд, мова йде про 51-річного поліцейського Еріка Теллі, який першим прибув на виклик у зв’язку зі стріляниною. Герольд також підтвердила, що підозрюваний у скоєнні злочину затримано.

Мотиви стрілка невідомі, його особа не розкривається. За словами глави поліцейського управління, розслідування інциденту може зайняти кілька днів.

Невідомий в понеділок відкрив стрілянину поруч з супермаркетом King Soopers. Пізніше він перемістився в будівлю магазину. Прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі повідомила, що американський президент Джо Байден проінформований про те, що трапилося.

Поділитись