Американці оцінили відмову Байдена від бесіди з Путіним

Американці оцінили відмову Байдена від бесіди з Путіним

Відмова президента США Джо Байдена від пропозиції російського лідера Володимира Путіна провести публічну дискусію викликала різку реакцію у глядачів телеканалу Fox News.

Частина коментаторів припустила, що американський керівник просто не зможе триматися на рівних з президентом РФ.
Раніше Байден в інтерв’ю телеканалу ABC News ствердно відповів на питання, чи вважає він свого колегу Путіна «вбивцею», а також пообіцяв, що той «відповість» за нібито наявне втручання Росії в американські вибори.

У відповідь на це Путін запропонував провести дискусію в прямому ефірі. Байден не відповіли прямо на цю пропозицію, туманно повідомивши, що «в якийсь момент» він це зробить.

Байден Путіну не рівня! Путін б протер ним підлогу! Сумніваюся, що Байден коли-небудь взагалі пішов би на це, але було б здорово подивитися, як би цього гидкого лібералові надавали, – вважає користувач JackStephens17.

Ряд користувачів відзначили, що таке дивне рішення Байдена кидає тінь на місце США у світовій ієрархії.

Яка ганьба для США! Світові лідери сміються над цим немічним дідуганом! Молодці, демократи, – заявив Pocahantas.

Це ще одне підтвердження, що США слабшають і на цьому з нинішнім президентом справа не закінчиться! – припустив TSGT_USAF.

З огляду на все, що відбулося, американські глядачі не стали приховувати своїх настроїв і відкрито заявили, на чиєму боці вони виступають в даний час.

Ні за що на світі мільйон років не міг я собі уявити цього, але якщо відбудуться ці дебати Байдена з Путіним, то я буду вболівати за Путіна! – резюмував Deplorable_Neanderthal.

Поділитись