Болтон назвав Трампа “раковою пухлиною” для Республіканської партії

Болтон назвав Трампа “раковою пухлиною” для Республіканської партії

Колишній радник президента США з національної безпеки Джон Болтон вважає, що звинувачення Дональда Трампа може, зрештою, допомогти колишньому президентові і стати «ракетним паливом», яке допоможе йому добитися висування від республіканців.

Про це Болтон заявив в ефірі каналу CBS.

«Я не турбуюся про те, що Елвін Брег (окружний прокурор Манхеттена) завдасть шкоди Дональду Трампу. Я турбуюся про те, що Елвін Брегг приніс користь Дональду Трампу», – сказав Болтон.

На його думку, якщо екс-главу США виправдають чи справу закриють, це стане «ракетним паливом» для висування Трампа.

Болтон упевнений, що, якщо Трампа не засудять, колишній президент буде стверджувати, що він виправданий, і зможе використати це як зброю у своїй передвиборчій кампанії.

Колишній радник президента США з національної безпеки вважає, що Трампу варто було б зробити крок убік і дозволити іншому кандидату «нести смолоскип» від Республіканської партії у 2024 році. “Трамп – це ракова пухлина Республіканської партії”, – додав він.

Раніше екс-президент США Дональд Трамп заявив, що після того, як 4 квітня йому висунуть звинувачення в суді, він виступить із промовою зі своєї резиденції Мар-а-Лаго у Флориді.

Також стало відомо, що Трамп заручився підтримкою 37 республіканців у палаті представників конгресу США для того, щоб йому надали допомогу у можливому судовому розгляді.

Суд присяжних звинувачує Трампа за 30 епізодами, пов’язаними з шахрайством.

Поділитись