Саудівська Аравія хоче зробити Мессі своїм послом

Саудівська Аравія хоче зробити Мессі своїм послом

У Саудівській Аравії мають намір зробити аргентинського футболіста Ліонеля Мессі послом заявки на проведення чемпіонату світу, повідомляє Marca.

За даними іспанського видання, в країні не впевнені, що нападник «Парі Сен-Жермен» погодиться на перехід до одного з місцевих клубів, незважаючи на велику пропозицію.

35-річному футболісту запропонували 350 мільйонів євро на рік за контрактом на два сезони, після якого гравець стане послом Саудівської Аравії у футбольному плані, у тому числі в просуванні заявки на країни на один із чемпіонатів світу.

У переході аргентинця були зацікавлені клуби «Аль-Іттіхад» та «Аль-Хілаль», проте він має намір дочекатися інших варіантів продовження кар’єри. Тому в Саудівській Аравії немає оптимістичних очікувань щодо можливої угоди.

Тим не менш є переконаність, що Месі погодиться представляти країну у світі як посол футболу. Це стосується і планів Саудівської Аравії на проведення чемпіонату світу. При цьому, можливо, Месі не просуватиме заявку саудівців на чемпіонат світу – 2030, оскільки на цей турнір претендує Аргентина.

Раніше повідомлялося, що спонсор із ОАЕ готовий профінансувати повернення Мессі до «Барселони».

Поділитись