Кращий боєць UFC Джонс відмовився від титулу чемпіона

Кращий боєць UFC Джонс відмовився від титулу чемпіона

Американський боєць змішаного стилю (MMA) Джон Джонс заявив про відмову від титулу Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в напівважкій вазі.

Про це він розповів на своїй сторінці в Twitter. «Організуйте бій за титул в напівважкій вазі між Домініком Рейєсом і Яном Блаховічем. На даний момент я не отримаю нічого від поєдинку з ким-небудь з них. Хлопці, дайте мені знати, якщо захочете влаштувати зі мною легкий бій в 2021 році. Сподіваюся, на той час мені будуть готові заплатити», – написав Джонс в соціальній мережі.

Відповідаючи на питання передплатників про збереження свого чемпіонського титулу, боєць підтвердив, що вирішив від нього відмовитися.

Напередодні Джонс вступив в конфлікт з президентом UFC Даною Уайтом з приводу свого наступного бою. Організатора здивувало вимога Джонса у $ 30 млн за бій з камерунським важковаговиком, передає MMA Junkie.

«Ти будуєш з себе крутого і робиш вигляд, що тобі все це байдуже – відповідай за слова і розірви зі мною контракт», – відповів боєць.

Джонс займає перше місце в рейтингу кращих бійців UFC незалежно від вагових категорій. В активі 32-річного американця є 26 перемог в MMA, одна поразка і бій, визнаний не відбувся. Джонс двічі завойовував пояс чемпіона у напівважкій вазі. Вдруге це сталося в 2018 році. З тих пір він провів три успішних захисти титулу.

Останній на сьогоднішній день поєдинок Джонс провів 9 лютого в Х’юстоні (штат Техас, США) на турнірі UFC 247. Тоді американець переміг свого співвітчизника Домініка Рейеса і захистив свій пояс спірним рішенням суддів.

Поділитись