Голкіпер «ПСЖ» перебуває у лікарні у тяжкому стані

Голкіпер «ПСЖ» перебуває у лікарні у тяжкому стані

Воротар «Парі Сен-Жермен» Серхіо Ріко отримав серйозні пошкодження після падіння з коня. Про це повідомляє іспанське видання El Mira.

Як стверджує джерело, 29-річний голкіпер катався на конях в Іспанії та після падіння отримав черепно-мозкову травму. Футболіста на гелікоптері доправили до лікарні. Його стан оцінюється як тяжкий.

Іспанський воротар виступає за «ПСЖ» з 2020 року. Він є вихованцем «Севільї» та протягом дев’яти років захищав кольори іспанського клубу. Потім голкіпер пограв у «Фулхемі» та «ПСЖ».

Цього сезону Ріко на полі в основному складі парижан не з’являвся. Загалом на його рахунку 11 матчів за «ПСЖ» за майже три роки.

Учора «ПСЖ» зіграв унічию зі «Страсбуром» 1:1. Єдиний гол парижан на рахунку Ліонеля Мессі. “ПСЖ” для завоювання чергового чемпіонства в Лізі 1 було необхідно не програти цей матч за два тури до фінішу чемпіонату. Другим фінішував “Ланс”.

Це чемпіонство стало для «ПСЖ» другим поспіль та 11-м в історії клубу. Нагадаємо, що у сезоні 2020/21 титул завоював «Лілль».

Поділитись