Глава UFC озвучив умови матчу-реваншу Макгрегора і Нурмагомедова

Глава UFC озвучив умови матчу-реваншу Макгрегора і Нурмагомедова

Ірландський боєць Конор Макгрегор отримає бажаний матч-реванш з росіянином Хабібом Нурмагомедова, якщо переможе в бою з Дональдом Серроне.

Про це заявив президент UFC Дейна Уайт, слова якого наводяться на сайті MMA 16 січня. “Він отримає те, чого чекав. А бажав він реванш з Хабібом. Думаю, що це не великий секрет”, – відповів Уайт на питання про те, що чекає Макгрегора в майбутньому.

Уайт не в перший раз робить подібні заяви. У грудні в інтерв’ю BT Sport він розповів, що спробує влаштувати сутичку росіянина і ірландця, якщо Макгрегор переможе Серроне, а Нурмагомедов здолає Тоні Фергюсона в квітні.

У свою чергу Нурмагомедов висміяв цю ідею і заявив, що сам вибере свого наступного супротивника.

16 січня Макгрегор заявив про готовність до нового поєдинку з Нурмагомедовим і хоче, щоб бій відбувся в російській столиці.

14 січня стало відомо, що Макгрегор зізнався у зловживанні алкоголем перед боєм з Хабібом Нурмагомедовим в 2018 році. Так він пояснив причину поразки в тому поєдинку. Росіянин переміг задушливим прийомом в четвертому раунді.

Макгрегор є найвідомішим бійцем в історії UFC, він провів 25 поєдинків в змішаних єдиноборствах, здобувши 21 перемогу (18 достроково) і зазнавши чотирьох поразок. Перший титул чемпіона UFC він завоював в 2015 році.

В ніч з 18 на 19 січня Макгрегор проведе поєдинок проти американця Дональда Серроне. Бій відбудеться в Лас-Вегасі на турнірі UFC 246. Поєдинок стане для ірландця першим після перерви, що тривав більше року. При цьому Серроне за цей час провів вже п’ять поєдинків.

Поділитись