ЗСУ підірвали два важливих моста під Бахмутом

ЗСУ підірвали два важливих моста під Бахмутом

Речник східного угруповання ЗСУ Сергій Черевий прокоментував в ефірі телемарафону підрив двох важливих мостів під Бахмутом, який, за інформацією ЗМІ, підірвали українські військові.

“Це війна і в такому шквалі вогню знищуються і об’єкти критичної інфраструктури. Але досвід уже більш ніж річної війни у великому масштабі і взагалі 9-річної війни дозволяє нам перебудовувати оборону і надалі чинити опір, незважаючи на те, що окупанти завдають шкоди інфраструктурі”, – сказав Черуватий.

Крім того, він дав загальну оцінку ситуації, яку вважає “важкою, але контрольованою”:

“Бахмут на сьогодні – це епіцентр війни. Тільки в районі самого міста за добу ворог здійснив 21 обстріл і сталося 9 боєсоприкладів. Всього в районі населених пунктів Васюківка, Дубово-Василівка, Богданівка, Бахмут та Іванівське було зафіксовано 131 обстріл ворога з РСЗВ та арти і сталося 38 боєсоприкладів”.

Карти, які публікуються в телеграм-каналам, вказують на те, що один із підірваних мостів знаходиться у східній частині міста через річку Бахмутівка, а другий – на захід від Бахмута біля Хромово, через яке йде ключова дорога щодо постачання українського гарнізону у місті. До цієї дороги зараз намагаються прорватися російські підрозділи із півночі.

Поділитись