Засоби ППО Криму відбили чергову атаку дронів

Засоби ППО Криму відбили чергову атаку дронів

Над Кримом уночі прогриміли десятки вибухів – засоби ППО відбивали новий наліт безпілотників.

Кілька годин тому засоби протиповітряної оборони Криму знову були вимушено активовані для відображення нової атаки безпілотних літальних апаратів. У небі над Євпаторією прогриміло кілька десятків вибухів, які налякали місцевих жителів, проте, як виявилося, самі розриви пов’язані виключно із роботою засобів протиповітряної оборони.

На представлених відеокадрах можна побачити, як засоби ППО, що розгорнуті на західному узбережжі Криму, здійснюють поразку чергових безпілотників. Йдеться про спеціальні 30-мм боєприпаси, які розриваються після певного часу, завдаючи тим самим будь-яким повітряним цілям серйозні пошкодження. Подібне над Євпаторією було помічено вперше, при цьому поки що залишається невідомим той факт, які саме цілі були вражені, оскільки жодних офіційних заяв на цей рахунок зроблено не було.

Наголошується, що зараз на території півострова спостерігається досить спокійна обстановка, проте, після двох діб перерви, нальоти дронів повторилися, що все ще викликає побоювання.

Звідки саме було запущено безпілотників – невідомо, однак, трохи раніше з’явилися відомості про те, що останні можуть здійснювати політ з території острова Зміїний, який зараз перебуває під контролем українських військових.

Поділитись