Вибухи у Білгороді пролунали сьогодні на об’єктах інфраструктури

Вибухи у Білгороді пролунали сьогодні на об’єктах інфраструктури

По Бєлгороду завдано нових ударів з боку України.

За даними місцевих жителів, сьогодні вранці територія Білгорода та Білгородської області знову зазнала обстрілу з території України. Повідомляється як про завдання артилерійських ударів, так і про пуски ракет, що підтверджують і відповідні відеокадри роботи засобів протиповітряної оборони. Незважаючи на перехоплення частини цілей, на території міста зафіксовано руйнування інфраструктури, про що повідомив губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков.

За інформацією, йдеться про завдання ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури міста, однак, наявні пошкодження не повинні позначитися на енергосистемах регіону та міста. За попередніми даними, внаслідок ударів з боку України по Бєлгороду постраждалих та жертв вдалося уникнути.

«Зафіксовано влучення снаряда на один із об’єктів інфраструктури міста Білгорода. Руйнування незначні, вони не вплинуть на роботу енергозабезпечення міста. Усі оперативні служби виїхали на місце для усунення наслідків», – заявив губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков.

Скільки всього було випущено Бєлгородом снарядів і ракет – невідомо.

Поділитись