Вірменія може змити Азербайджан в буквальному сенсі

Вірменія може змити Азербайджан в буквальному сенсі

Вірменія може нанести удар по Мінгечевірському водосховищу і змити половину Азербайджану.

Про це повідомляє «Свободная пресса». Азербайджан і Вірменія звинуватили один одного в обстрілі своїх позицій, повідомили про відповідні обстріли, ввели військовий стан і оголосили часткову мобілізацію.

«Не вдаючись в заплутані деталі того, що відбувається на фронті, без жодного ризику помилитися можна констатувати головне для оцінки перспектив цієї війни: під Єреваном сьогодні підгорає куди сильніше, ніж під Баку», – повідомила сьогодні «Свободная пресса».

Видання відзначило, що азербайджанський президент Ільхам Алієв відчув свою силу і силу Туреччини, яка стоїть за його спиною, і заявляє про намір вести війну до переможного кінця, а вірменський прем’єр-міністр Нікол Пашинян все безпорадно озирається на Росію.

За версією автора публікації, Єревану більше немає звідки чекати порятунку, а протягом найближчих днів йому стане зовсім не під силу. При цьому він висловив думку, що і в цьому випадку Вірменія матиме шанс виграти війну, але для цього їй доведеться зробити те, від чого світ здригнеться, наприклад, нанести масований ракетний удар по нафтопромислах Азербайджану або греблі Мінгечевірського водосховища.

«Якщо ця височенна гребля звалиться, під Азербайджаном розверзатиметься прірва небаченої глибини», – попередив журналіст.

Поділитись