Відомий виробник фаст-фуду прибрав слоган «Пальчики оближеш» через COVID-19

Відомий виробник фаст-фуду прибрав слоган «Пальчики оближеш» через COVID-19

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC відмовилася від свого відомого слогану «Пальчики оближеш» (It’s Finger Lickin ‘Good).

Як повідомляється на сайті компанії, цей крок не вплине на якість продукції. А ось на нього, в свою чергу, вплинула пандемія коронавірусу.

З відомих причин у 2020 році людство стало посилено застосовувати заходи гігієни: мити руки з незвичайною частотою, користуватися антисептиками при першій-ліпшій можливості і уникати дотиків до лиця (тим більше – до рота). Так що девіз «Пальчики оближеш» зараз звучить недоречно, незважаючи на своє переносне значення.

Цікаво, що до теперішнього моменту слоган KFC використовувався 64 роки.

«Ми вважаємо – і з цим погодяться всі, – що поточний рік видався не таким, як попередні. Тому зараз наш слоган виглядає не зовсім відповідним. З цієї причини ми оголошуємо паузу в його використанні», – заявила компанія.

Скільки триватиме пауза, не уточнюється. Однак в мережі пообіцяли повернути девіз «в слушний час». Зараз слоган вже зник у ряді країн Азії, Південної Африки, в Канаді і на Близькому Сході.

Раніше компанія вже вводила таке обмеження в Великобританії. «Облизувати пальчики» в британському KFC припинили ще в березні – тоді цю рекламу назвали недоречною і негігієнічною.

Поділитись