В Іспанії затримали одного з найбільш розшукуваних злочинців у Європі

В Іспанії затримали одного з найбільш розшукуваних злочинців у Європі

Поліція іспанської Барселони заявила про успішне закінчення спецоперації з вистежування та затримання одного з найбільш розшукуваних у Європі злочинців, якого звинувачують у контрабанді 300 кілограмів героїну з Ірану.

За словами правоохоронців, чоловіка вдалося затримати в одному з елітних районів міста. При цьому ім’я затриманого на користь слідства поки що не розголошується.

Відомо, що рішення про арешт наркодилера ухвалив суд у Словенії ще у 2019 році, а пізніше ордер був направлений до Європолу. За словенськими законами, контрабанда наркотиків у таких обсягах може коштувати чоловікові наступних 10 років життя, які він проведе за ґратами.

За повідомленням іспанського видання El Mundo, транспортування героїну з Ірану до Словенії було замасковано під поставки клею: серед 800 пакунків із сипучим товаром було заховано 25 мішків із наркотиком.

Після прибуття контейнера до словенського порту Копер заборонені речовини вилучили та відвезли. Однак незабаром про це стало відомо поліції, яка й розпочала розслідування.

Поділитись