Український пошуковий сервіс залучив мільйон доларів інвестицій

Український пошуковий сервіс залучив мільйон доларів інвестицій

Українська платформа для пошуку і доставки медикаментів Liki24.com залучила $ 1 млн інвестицій.

Інвесторами виступили TA Ventures і Genesis Investments, також в раунді взяли участь Mission Tech, повідомляє ain.ua.

“Liki24.com володіють багатьма атрибутами успішного стартапу: величезний ринок з великим потенціалом для disruption, відмінна команда і технологічний продукт, який вже зараз викликає зацікавленість у e-commerce і логістичних гігантів. Команда TA Ventures впевнена, що в довгостроковій перспективі Liki24.com зможуть відтворити свою бізнес модель на більш великих зарубіжних ринках”, – сказав Ігор Перція, венчурний партнер TA Ventures.

Отримані кошти підуть на розвиток технологічної платформи, посилення команди, маркетинг і розширення географії роботи сервісу.

Liki24.com – це HealthTech-платформа, яка об’єднує споживачів з аптеками, лікарями, клініками та страховими компаніями. Платформа зародилася з простої ідеї – дати можливість українцям не переплачувати за ліки. За даними стартапу, покупці можуть з його допомогою заощадити до 20-40% на медикаментах. Замовлення можна оформити з доставкою або опцією «Забери сам».

Сервіс співпрацює з понад 3 500 аптеками по всій Україні, зберігає дані про понад 40 000 товарів і регулярно оновлює базу медикаментів з цінами. На даний момент платформою користуються більше 30 000 користувачів. Доставка працює в Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові та Львові. З початку 2018 року був опрацьовано понад 50 000 замовлень.

Фото Pixabay.

Поділитись