Українські війська вразили флагманський російський ракетний крейсер

Українські війська вразили флагманський російський ракетний крейсер

Українські захисники атакували флагман російського флоту ракетний крейсер “Москва”.

Про це повідомляє волонтер Серж Марко.

«Двома ракетами «Нептун» вражено крейсер «Москва». Стоїть, горить. А на морі шторм. Потрібне тактичне затоплення, зважаючи на все», — наводить його слова InfoResist.

Радник голови МВС України Антон Геращенко у «Телеграмі» зазначив: «Кажуть, сьогодні два матроси курили в недозволеному місці на флагмані Чорноморського флоту Росії — ракетному крейсері «Москва». Тут трах-бах тарарах, щось вибухнуло. І крейсер мало не пішов на дно. Найближчого року буде не боєздатним».

Цю інформацію підтвердив і радник голови Зеленського Олексій Арестович. “Крейсер спалахнув, на борту 510 членів екіпажу”, – зазначив він.

При цьому голова Одеської обласної адміністрації Максим Марченко заявив, що крейсер “Москва” – той самий корабель, який став “героєм мемів” після пригоди на острові Зміїний.

Ракетний крейсер «Москва» пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний! ракети «Нептун», що стоять на варті Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень», – повідомив Марченко в Telegram.

Поділитись