У Сеулі оцінили дочку Кім Чен Ина як спадкоємицю влади в КНДР

У Сеулі оцінили дочку Кім Чен Ина як спадкоємицю влади в КНДР

Говорити про те, що дочка лідера КНДР Кім Чен Ина стане його спадкоємицею поки що зарано.

При цьому вона може нею стати, якщо північнокорейський президент не матиме сина. Про це розповів в інтерв’ю телеканалу CBS міністр об’єднання Південної Кореї Квон Ен Се.

У ЗМІ дівчинку називають Кім Чжу Е, вона з’явилася на публіці вже сім разів. Так, нещодавно вона взяла активну участь у церемонії запуску будівництва вулиці у Пхеньяні. У пресі наголошується, що це все «вкрай незвично», оскільки раніше лідери країни не показували своїх спадкоємців так відкрито.

Поки достеменно невідомо, скільки Кім Чен Ин має дітей і чи має дитину чоловічої статі. Вважається, що президент має сина, який народився 2010 року, але це поки не підтверджувалося. Також є інформація про ще одну молодшу дитину, але якої вона статі невідомо.

«Щодо сина Кім Чен Ина була низка припущень (що він є – прим.), але жодної інформації, яку можна з точністю стверджувати. Якщо інформація про первістка – сина правдива, то справді варто розглядати появу Кім Чжу Е як появу з метою піару», – пояснив міністр.

Нагадаємо, Кім Чжу Е вперше з’явилася у публічному просторі на запуску міжконтинентальної балістичної ракети типу «Хвасон-17» 18 листопада. Це стало першим нагодою, коли офіційні ЗМІ Північної Кореї розкрили зовнішність дитини президента країни.

Поділитись