У росіян третій день немає серйозних успіхів у Бахмуті

У росіян третій день немає серйозних успіхів у Бахмуті

У росіян третій день немає серйозних успіхів у місті, повідомляє «Луганщина оперативна» з посиланням на Андрія Коваленка.

Основні для них на сьогодні завдання – вихід на вулицю Чайковського та захоплення залізниці, не досягнуті. Причому в першому випадку, основною лінією зіткнень є вул.Корсунського.

Логістика продовжує працювати. 0506 та 0504, незважаючи на постійну вогневу дію з боку росіян, забезпечують наших хлопців у місті всім необхідним.

Багатоповерхова забудова стала для окупантів серйозною перешкодою і вони її прирівнюють до авіаударів.

Вчора пригожин заявив, що його півники контролюють 80% міста. Вони і справді контролюють більшу частину міста, але не 80%, хоча ці відсотки, це швидше інформаційно-психологічний прийом, свого роду, «переможний» лічильник.

Так само, пригожин визнав те, про що йдеться вже другий тиждень – усі його вагнерята пішли з полів у місто. Позиції на полях тримає тепер десантура. Ось тільки пригожин не сказав, що десантура є й у місті, бо його вагнерята не вивозять бої. Маючи кількісну перевагу їм не вистачає ресурсу.

Таким чином, на дуже вузькій ділянці фронту концентрується велике скупчення сил і засобів, фактично, обмежених діями в одній локації. Чим це закінчиться для РФ? Покаже час, жодних версій видавати не буду, але якщо грамотно описати двома словами… нічим хорошим.

Поділитись