У росії звинуватили Україну в організації теракту у «Крокусі»

У росії звинуватили Україну в організації теракту у «Крокусі»

У рф прямо звинуватили Україну в організації теракту у «Крокусі».

На запитання, хто стоїть за терактом – ІДІЛ чи Україна – секретар Ради безпеки РФ Патрушев відповів: «Звичайно, Україна».

Напередодні Путін заявив, що теракт у «Крокусі» – це «ланка у серії спроб тих, хто воює з РФ із 2014 року руками київського режиму».

У РФ продовжують звинувачувати Україну в організації теракту у «Крокусі».

Глава ФСБ Олександр Бортніков заявив, що «теракт готували радикали-ісламісти, а сприяли всьому і спецслужби України». Він заявляє, що Україна здійснювала підготовку бойовиків на території Близького Сходу.

Говорить, що в РФ «попередньо отримали інформацію про заангажованість Києва у причетності до теракту в Підмосков’ї», але при цьому заявляє, що замовника теракту поки не встановлено.

Бортников стверджує, що бойовики збиралися потрапити з Росії саме в Україну, де на них «чекали» і «хотіли зустріти як героїв».

Глава ФСБ заявив, що СБУ потрібно визнати в РФ «терористичною організацією», а голова ГУР Буданов є «законною метою для ЗС РФ, як і всі, хто вчиняє злочини проти Росії».

Стосовно попереджень американців про можливий теракт напередодні він сказав, що «інформація мала загальний характер, спецслужби Росії на неї реагували».

Поділитись