У Росії заявили про жорстку позицію Путіна по відношенню до США та України

У Росії заявили про жорстку позицію Путіна по відношенню до США та України

Політолог Сергій Марков уважно подивився послання Федеральним зборам і звернув увагу на його зовнішньополітичну частину.

Експерт зазначив, що Путін ні слова не сказав про Україну і США, однак чітко позначив свою позицію по відношенню до них. В ході послання Федеральним зборам Путін підкреслив, що будь-який, хто перейде “червоні лінії”, отримає швидку, асиметричну відповідь.

Марков вважає, що Київ і Вашингтон “перетворилися в жахливих ворогів” для Москви. У коментарі ЗМІ політолог нагадав, що Путін дорікнув українського і американського лідерам у тому, що вони закрили очі на новини про підготовку держперевороту в Білорусі.

“Президент зайняв дуже жорстку позицію, але без конкретики, що є грамотним тактичним ходом”, – висловив думку Марков.

Путін порівняв всіх недоброзичливців з персонажами з творів Джозефа Кіплінга про Мауглі. За його словами, недруги Росії нагадують тигра Шерхана і шакалів.

Раніше прес-секретар президента Дмитро Пєсков розкрив подробиці його підготовки до виступу. Він повідомив, що росіяни почують “щось нове”, і додав, що текст послання Федеральним зборам писалося Путіним “до останньої хвилини”.

Поділитись