Трамп назвав Байдена найгіршим кандидатом від демократів в історії

Трамп назвав Байдена найгіршим кандидатом від демократів в історії

Президент США Дональд Трамп назвав свого противника на майбутніх виборах Джозефа Байдена гіршим кандидатом від Демократичної партії в історії країни.

Про це американський лідер заявив, виступаючи перед прихильниками в штаті Нью-Гемпшир.

“Я думаю, що мені випала честь йти на вибори проти гіршого кандидата з усіх, кого коли-небудь висувала Демократична партія”, – сказав він.

Трамп переконаний, що багато прихильників сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса, який брав участь у передвиборній гонці демократів, будуть на майбутніх виборах голосувати за нього, оскільки їм подобається торгова політика нинішнього глави Білого дому.

“Багато прихильників Берні Сандерса голосуватимуть за мене, тому що їм подобається моя торгова політика”, – заявив американський лідер.

Сандерс, який називає себе демократичною соціалістом, 8 квітня вийшов з передвиборчої гонки демократів і фактично підтримав свого колишнього суперника Джозефа Байдена, якого тепер офіційно висунули кандидатом в президенти від Демократичної партії.

Чергові загальні вибори в США пройдуть 3 листопада. На них будуть обиратися президент і віце-президент, все 435 членів Палати представників і третину Сенату Конгресу США, губернатори 13 штатів і територій. Суперником Трампа на президентських виборах стане демократ Джозеф Байден.

Поділитись