Прокурор, який займається справою Трампа, отримав лист із погрозами

Прокурор, який займається справою Трампа, отримав лист із погрозами

Окружний прокурор Нью-Йорка Елвін Бреґґ, який займається розслідуванням справи екс-президента США Дональда Трампа, отримав новий лист із погрозами та білим порошком.

Про це повідомляє телеканал NBC із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Уточнюється, що до листа додавались фотографії Трампа та Брегга, а також білий порошок. Після аналізу фахівці доповіли, що порошок небезпечний. Один із співрозмовників телеканалу зазначив, що прокурору надходять сотні листів із погрозами.

Агентство нагадує, що прокурор Нью-Йорку Елвін Бреґґ веде розгляд у справі про махінації з фінансовою звітністю компанії Trump Organization. Дональда Трампа звинувачують у виплаті $130 тис. колишній порноакторці Стормі Деніелс за нерозголошення інформації про зв’язок із політиком у ході його передвиборчої кампанії. Кошти він нібито незаконно компенсував із фонду через адвоката.

Раніше екс-президент США Дональд Трамп назвав недавній витік секретних документів «найганебнішим» в історії. Він заявив, що за випадковим зливом цієї інформації в мережу може стояти чинний лідер США Джо Байден. За його словами, спеціальному прокурору варто було б провести ретельне розслідування цієї справи.

Поділитись