Трамп повернувся з Нью-Йорка і виступив перед своїми прихильниками у Флориді

Трамп повернувся з Нью-Йорка і виступив перед своїми прихильниками у Флориді

Трамп, повернувшись із Нью-Йорка, де його звинуватили, виступив перед своїми прихильниками у Флориді. Він назвав свою справу «фальшивою».

«Йде масоване втручання у вибори в масштабах, небачених раніше в нашій країні. Починаючи з прокурора Елвіна Брегга, який підтримується Джорджем Соросом, який зробив кампанію на тому, що він дістане президента Трампа», – сказав колишній президент США.

«Я ніколи не думав, що в Америці може статися щось подібне. Єдиним злочином, який я вчинив, був безстрашний захист нашої країни від тих, хто прагне її знищити», – додав Трамп.

Екс-президент США заявив, що його країна «котиться у пекло». «Вони (результати президентських виборів у 2020 році) могли бути на нашу користь. Не на мою, але на нашу – оскільки наша країна котиться в пекло», – сказав Трамп.

Він висловив побоювання, що під керівництвом адміністрації Джо Байдена може бути розв’язана третя світова війна.

«Відкриті загрози країн щодо використання ядерної зброї, таке ніколи не згадувалося і не обговорювалося іншими країнами при адміністрації Трампа, а при адміністрації Байдена це цілком може призвести до третьої світової ядерної війни… Ми не так далеко від цього, вірите ви в це чи ні», – заявив Трамп.

Поділитись