Подробиці візиту Зеленського в США розкрили в МЗС України

Подробиці візиту Зеленського в США розкрили в МЗС України

Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що поїздка президента Володимира Зеленського в США виведе відносини двох країн на новий рівень.

В ефірі телеканалу «Україна 24» дипломат зазначив, що українському лідеру в Вашингтоні належить підписати документи, які стосуються політичних і економічних питань, а також питань безпеки.

Ряд документів уже готовий до підписання, зокрема, документ про співпрацю в сфері безпеки і оборони. Чи готові і до підписання документів у сфері торгівлі, так що все йде за планом … Я можу сказати, що за станом на зараз, як все виглядає, це буде візит, який виведе відносини України і США на новий рівень, – підкреслив глава МЗС.

Зустріч Зеленського і Байдена запланована на 31 серпня.

Раніше стало відомо, що через те що уряд США не виконало дані Володимиру Зеленському обіцянки, його зустріч з президентом США Джо Байденом не виглядає перспективною. Про це заявив колумніст журналу Forbes Кеннет Рапоза. Він вважає, що Україна хоч і отримала від адміністрації Трампа позики Міжнародного валютного фонду та протитанкове озброєння, в цілому Україні допомогу лише обіцяють.

Поділитись