МЗС України відреагувало на звинувачення влади Грузії

МЗС України відреагувало на звинувачення влади Грузії

МЗС України відреагувало на звинувачення влади Грузії у тому, що Київ підтримав протести у Тбілісі і нібито хоче втягнути країну у війну з Росією.

Спікер зовнішньополітичного відомства Олег Ніколенко каже, що такі заяви грузинського прем’єра Гарібашвілі та керівництва парламенту “майже дослівно повторюють тези російської пропаганди”.

“Ми категорично відкидаємо подібні інсинуації, які не мають нічого спільного з реальністю. Не там шукає ворога грузинська влада. Переконані, що заяви грузинських політиків не зможуть похитнути міцні відносини дружби українського та грузинського народів. Ми високо цінуємо підтримку грузинів у той час, коли українці борються за свою незалежність. Зі свого боку Україна була і залишатиметься другом грузинського народу, якому бажаємо не зупинятися у розвитку європейського майбутнього”, – йдеться у повідомленні.

Раніше грузинський прем’єр Гарібашвілі звинуватив Зеленського в підтримці тбіліських протестів і заявив, що Саакашвілі заслали для організації перевороту і “щоб включити країну у війну в потрібний час”.

Поділитись