МВС забезпечить прозорість виборів Президента – Аваков

МВС забезпечить прозорість виборів Президента – Аваков

МВС забезпечить прозорість і чесність майбутніх виборів Президента. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні у Харкові.


Сьогодні, 22 січня, у Харківській ОДА відбулася нарада за участю міністра внутрішніх справ. “Сто років тому Україна втратила свою незалежність, тож цього необхідно уникнути в наш час”, сказав він.

У зв’язку з цим міністр наголосив на необхідності забезпечення законності проведення виборчого процесу виборів Президента України.

Як повідомляє МВС України на своїй сторінці у Facebook, з початку виборчої кампанії поліція зафіксувала 124 повідомлення про події, пов’язані з виборами. Зокрема, йдеться про два факти хуліганства та один підкуп виборців.

Нагадаємо, станом на сьогодні, ЦВК зареєструвала 12 кандидатів у Президенти. У День Собороності, 22 січня, Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» проводить урочистий з’їзд. На якому планується офіційне висунення лідера партії Юлії Тимошенко на посаду президента України на президентських виборах. Вони заплановані на 31 березня.

Поділитись