Лісника держпідприємства викрили у незаконному продажу лісоматеріалів

Лісника держпідприємства викрили у незаконному продажу лісоматеріалів

Відділ комунікації поліції Києва повідомив про затримання правоохоронцями чоловіка, підозрюваного у продажу лісоматеріалів, що належать державному підприємству.

Затримання було здійснено слідчими поліції Києва спільно зі співробітниками Служби безпеки України та під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва.

Правоохоронцы повідомили, що правопорушник вирубав 20 кубічних метрів лісу, які надалі продав. Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні розтрати майна.

Також відомо, що в ході огляду салону автомобіля правопорушника поліціянти вилучили 20 000 гривень, отримані від продажу лісу:

Чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 191 (Привласнення, розтрата або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Поділитись