Кількість жертв трагедії у храмі в Індії зросла до 35 осіб

Кількість жертв трагедії у храмі в Індії зросла до 35 осіб

Тридцять п’ять тіл було знайдено всередині колодязя в храмі індуїстів в центральній Індії після того, як десятки людей впали в каламутну воду, коли кришка колодязя впала, повідомили офіційні особи в п’ятницю.

Відео обвалення храмового комплексу в Індорі в штаті Мадх’я-Прадеш у четвер показало хаос, після якого люди бігли до виходів. Екскаватор зруйнував стіну стародавнього храму, щоб допомогти людям урятуватися втечею, повідомляє Associated Press.

Близько 140 рятувальників, у тому числі військовослужбовці, використовували мотузки та сходи, щоб витягти тіла з криниці після відкачування води. Вузька доріжка та сміття у колодязі ускладнювали завдання. Свідки розповіли, що великий натовп вірян зібрався у храмі, щоб здійснити вогняний ритуал та інші ритуали на честь божества Рами.

За словами комісара поліції Макранда Деоскара, десятки людей впали у воду, коли конструкція над колодязем впала і виявилася накрита уламками, що падають. Кантібхай Патель, президент громади мешканців, повідомив журналістам, що влада реагувала повільно, і перша машина швидкої допомоги прибула на місце за годину після сигналу тривоги.

За словами високопосадовця штату Шівраджа Сінгха Чаухана, споруда, мабуть, обрушилася, тому що не могла витримати вагу великого натовпу. Влада наказала провести розслідування.

Поділитись