Глава ПЦУ звернувся до Володимира Зеленського

Глава ПЦУ звернувся до Володимира Зеленського

Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній привітав шоумена Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні.

Про це повідомила прес-служба ПЦУ, передає ua1.com.ua.

“Вітаючи вас з такою високою довірою, бажаю допомоги Божої в здійсненні складних і відповідальних обов’язків, покладених на вас як главу держави, верховного головнокомандувача і гаранта Конституції. Загальна завдання для держави і суспільства – зберегти незалежність і єдність України, державний суверенітет, продовжити обраний українським народом і закріплений у Конституції шлях європейського розвитку. Не менш важливими завданнями є продовження реформ, спрямованих на економічне зростання, боротьбу з корупцією, на досягнення справедливості в судочинстві та інших”, – йдеться у привітанні.

Епіфаній зазначив, що релігійна спільнота України хоче бачити розвиток держави на основі традиційних народу моральних і духовних цінностей, що зміцнить інституту сім’ї, підтримає відповідальне батьківство, заохочує милосердя і благодійність.

Епіфаній сподівається, що на посту президента України Зеленський буде гарантом рівного ставлення держави до різних конфесій.

Поділитись