Глава офісу президента України назвав причини падіння рейтингу Зеленського

Глава офісу президента України назвав причини падіння рейтингу Зеленського

Глава офісу президента України Андрій Єрмак пояснив падіння рейтингу президента України Володимира Зеленського трьома причинами, одна з яких – відсутність свого телевізійного каналу при владі в умовах постійного «потоку брехливої ​​інформації».

Про це глава офісу президента України розповів у програмі «Україна з Тиграном Мартиросяном» на каналі «Україна 24».
Відповідаючи на питання журналіста, Єрмак перерахував три причини падіння рейтингу українського лідера. Першою причиною Єрмак назвав якусь закономірність, «непрості часи» і пандемію, додавши, що дана тенденція спостерігається не тільки в Україні.

«Причина друга – проти української влади цілеспрямовано всі два роки працює найпотужніша машина як всередині країни, так і ззовні … Сьогодні потік брехливої ​​інформації, не критики, практично відвертих образ, просто не припиняється», – зазначив він, додавши, що всім відомо, хто є «замовником».

Третім фактором, який на думку Єрмака вплинув на падіння рейтингу Володимира Зеленського він назвав відсутність у влади свого телевізійного телеканалу.

«Третя причина … рівень інформаційної політики … залишає бажати кращого … Люди … повинні відчувати, що їм стає жити краще, це найголовніше. Але і дуже важливо, що робить влада для того, щоб їм завтра, післязавтра стало жити краще … Влада не має жодного свого телевізійного каналу. Влада в принципі сьогодні говорить про те, що вона робить тими силами, тими способами, тими каналами, які у неї є в розпорядженні. Проти неї працює абсолютно інша система», – уклав він.

Поділитись