Боєць MMA нокаутував суперника за три секунди

Боєць MMA нокаутував суперника за три секунди

Британський боєць змішаного стилю (MMA) Ріккі Уайатт здобув перемогу над Янніком Мезеповсом на турнірі RAGED за лічені секунди.

Відео поєдинку опубліковано в Facebook-акаунті турніру.

Rikki New Rocco Wyatt Amazing 3 second KO! Big respect to Jannick Mezepovs.Lets Make this go viral!! New record KO!Follow RAGED UK MMA & https://www.facebook.com/getinspireduk/Coming soon RAGED 12 Tickets on sale www.raged.uk msg us for sponsorship enquires#share #like #tag #ko

Gepostet von RAGED UK MMA am Montag, 23. September 2019

Бій тривав лише три секунди. Уайатт зреагував на удар ногою суперника і в атаці нокаутував Мезеповса. Останній впав на канвас, після чого рефері просигналізував про завершення поєдинку. Відзначається, що Уайатт встановив рекорд промоушена.

У Абсолютний бійцівський чемпіонаті (UFC) автором найшвидшого нокауту є бразильський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Хорхе Масвідаль. Він здобув найшвидшу перемогу в історії Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) проти Бена Аскрена. В активі Масвідаля 34 перемоги і 13 поразок. Аскрен зазнав першої поразки в кар’єрі, на його рахунку 19 перемог в ММА.

34-річний боєць нокаутував 34-річного американця на турнірі UFC 239 в Лас-Вегасі за п’ять секунд.

Попереднє досягнення належало американцеві Дуєйну Людвігу, який 16 січня 2006 за 6 секунд нокаутував канадця Джонатана Гулі.

Поділитись