Українська влада загрузла в корупції, – Михайло Головко

Українська влада загрузла в корупції, – Михайло Головко

Заробіток Андрія Коболєва у 2019 році разом із премією у розмірі 215 мільйонів та зарплатою становитиме 342 мільйони гривень (відповідно серередньомісячна зарплата – 28,5 мільйона, або майже 1 мільйон гривень в день).

ДТЕК Ахметова продає Україні електроенергію на 50% дорожче, ніж Угорщині.

Сім антикорупційних органів України не можуть посадити хоча б одного ТОП-корупціонера!

Коли майже 70 % українців знаходяться за межею бідності, коли у 7 разів підняли вартість газу, грабують та зводять до банкрутства державні компанії, а собі виписують премії?! Це дійсно окупована держава, де не бачать злочинних дій чиновників. Тому ми повинні змінити цю владу та країну.

Андрій Коболєв з премією у розмірі 215 мільйонів та зарплатою його заробіток у 2019 році становитиме 342 мільйони гривень, відповідно серередньомісячна зарплата – 28,5 мільйона, або майже 1 мільйон гривень в ДЕНЬ!!!ДТЕК Ахметова продає Україні електроенергію на 50% дорожче, ніж Угорщині.Сім антикорупційних органів України не можуть посадити хоча б одного ТОП-корупціонера! Коли майже 70 % українців знаходяться за межею бідності, коли у 7 разів підняли вартість газу, грабують та зводять до банкрутства державні компанії, а собі виписують премії?! Це дійсно окупована держава, де не бачать злочинних дій чиновників. Тому ми повинні змінити цю владу та країну.

Gepostet von Михайло Головко am Freitag, 15. März 2019

Поділитись