У справі Зайцевої новий свідок

У справі Зайцевої новий свідок

У Київському районному суді Харкова розглядають справу Олени Зайцевої, яка підозрюється у скоєнні смертельної ДТП на Сумській вулиці позаторік 18 жовтня.


Сьогодні, 22 січня, на засіданні суду допутують нового свідка – нарколога Олену Федірко. Вона оглядала підозрювану Олену Зайцеву вночі після аварії. Свідка розшукала харківська поліція. Раніше повідомлялося, що Олена Федірко перебуває на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Адвокат потерпілих Лариса Матвєєва на своїй сторінці в Facebook написала, що інформація про стан Олени Зайцевої, ретельно приховується. За її словами, експерти не хочуть відповідати на запитання, чи перебувала підозрювана під дією наркотиків під час аварії. У справі з’явився цілий ряд нестиковок, пов’язаних з виявленням опіатів.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталася на вулиці Сумській у Харкові 18 жовтня 2017 року. Тоді шестеро людей загинули, п’ятеро зазанли травм різного ступеня тяжкості. На час судового розгляду обидва обвинувачених – Олена Зайцева і Геннадій Дронов – перебувають під вартою без права внесення застави.

Поділитись