У морзі на Київщині загубили покійника

У морзі на Київщині загубили покійника

На Київщині в морзі переплутали тіла двох померлих. Перша родина поховала не свого родича і навіть не помітила цього.

Помилку виявили лише тоді, коли другій родині привезли труну не з тим тілом, повідомляє ТСН.

«Знайшли відповідальну, яка одягала тіло і кладала у труну. Коли почали з’ясовувати, виявилося, що тіло забрали в суботу, а в неділю був похорон», — розказує син померлого Олександр Оніпко.

Далі люди поїхали до сім’ї, якій помилково віддали тіло їхнього дідуся. З труною, в якій був чужий небіжчик. Ті відразу впізнали свого родича, а питання, як могли поховати не ту людину, відповіді не знайшли.

Того ж дня провели ексгумацію та перепоховали вже свого дідуся. У родині, яка поховала чужого небіжчика, те, що недобачили, виправдовують шоком. Кажуть, що тіло видали за документами. Брат з донькою не звернули уваги і на те, що їхній родич був з волоссям, а видали їм лисого. Кажуть, що напередодні їм пропонували послугу гоління небіжчика.

У районній лікарні, в морзі якої переплутали тіла, ситуацію не коментують. Кажуть лише, що проводиться службова перевірка.

Обидві родини вже написали заяви до поліції про службову недбалість працівників моргу. Олександр каже, що у лікарні звинувачують родичів, які недобачили.

Поділитись